Middel 1

Wij geloven in een samenleving waar iedereen het onvoorwaardelijke recht heeft om zich te ontwikkelen. Een samenleving waar de plek van je wieg niet je toekomst voorspelt. Waar verschillen worden omarmd, waar iedereen van waarde is en er kansen zijn voor allen. Die eerlijke samenleving gunnen we iedereen. Bij Muurhuizen krijgt de leerling de tijd zichzelf te ontdekken, zelfvertrouwen op te bouwen en tot bloei te komen. Tijd voor jou!

Het logo straalt door de kleur een rustgevoel uit. Bij Muurhuizen heb je een fijne tijd en voel jij je als leerling, maar ook als medewerker snel thuis. Dit gevoel wordt in het logo versterkt door de vorm van een huis. Binnenin dat huis zie je, door de pijl weergegeven, dat leerlingen de tijd krijgen om zich te ontwikkelen en door te groeien.

Binnen Muurhuizen zijn er verschillende leerwegen en routes die je kunt doorlopen. De pijl heeft een open vorm die treffend is voor dat we bij Muurhuizen tijd maken voor jou, je de begeleiding bieden die jij nodig hebt en dat je kansen krijgt om van te leren.

mavo

havo

Zangvogelweg 4
3815 DL Amersfoort​

033 - 4727721​

info@mavomuurhuizen.nl​

“Muurhuizen tijd voor jou!”

Thuisgevoel

Een huis voor het thuisgevoel. Wij beloven jou dat je bij ons een fijne tijd hebt. Dat je je hier thuis voelt, op je gemak.

Tijd om te groeien

Op twee manieren is er een pijl te zien. Dit geeft de doorgroeimogelijkheden weer bij Muurhuizen. Een tijdlijn voor diverse routes.

Richting de toekomst

Bij Muurhuizen krijg je de tijd om tot bloei te komen. Energie, toekomst en samen stappen zetten zijn daarbij passende kernwoorden.